Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ 68 - 59
Εκανε μισή δουλιά...

Ο "Δικέφαλος" νίκησε, αλλά δεν κάλυψε τη διαφορά του προηγούμενου παιχνιδιού

Μισή δουλιά θα 'λεγε κανείς ότι έκανε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την Τιμσίστεμ Μπολόνια, αφού η ελληνική ομάδα μπορεί να επικράτησε των Ιταλών με 68 - 59, όμως αυτό δεν αρκεί.

Και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά των 15 πόντων που είχε χάσει στο πρώτο παιχνίδι και έτσι παρά τη νίκη παραμένει στην πέμπτη θέση του ομίλου στην Ευρωλίγκα. Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τους Θεσσαλονικείς, καθώς το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν την τέταρτη θέση παραμένει ανοιχτό, αφού την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν τη Σαμάρα εκτός έδρας. Αντίθετα οι Ιταλοί έχουν δύσκολη αποστολή αφού κοντράρονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Στο χθεσινό παιχνίδι οι παίκτες του "Δικεφάλου", παρά τα προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα και παρά την απουσία του Γιαννούλη, παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της επανάληψης κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά πέντε πόντων (26 - 21) αλλά δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν αφού οι Ιταλοί κυριαρχώντας στα ριμπάουντ μείωσαν στους δυο πόντους 30 - 32 στο ημίχρονο. Με την έναρξη της επανάληψης και το ξύπνημα του Κινγκ και την πολύτιμη βοήθεια του Νικολαϊδη, η ελληνική ομάδα ξαναπήρε μια διαφορά (43 - 37) αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να την κρατήσει αφού 7 πριν το τέλος η Τιμσίστεμ μείωσε σε 52 - 51.

Η ψυχραιμία των παικτών του ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά καθώς και η εμπειρία του Γουόλτερ Μπέρι, που με τις επιθετικές του ενέργειες κράτησε όρθιο τον "Δικέφαλο", ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν τους Θεσσαλονικείς στη νίκη.

ΠΑΟΚ: Κολντεμπέλα 5, Νικολαϊδης 10, Μπέρι 15, Μασλαρινός 3, Μπαλογιάννης 14, Περάλ 6, Κινγκ 12, Μοράλες 3.

ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ: Μουλαομέροβιτς 18, Γιάριτς, Πιλούτι, Φούτσκα 17, Νταμιάο 2, Μάγιερς 15, Καρνισόβας 2, Κιάτζιτς, Μπετς 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ