Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ" ΒΟΛΟΥ
Καμιά συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Τη μετατροπή του λιμανιού του Βόλου και γενικά της χώρας μας σε προκεχωρημένο φυλάκιο του ΝΑΤΟ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Βόλου και καλεί τη νεολαία και όλο το λαό να αντιτεθούν, να αντισταθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση:

"Τις τελευταίες μέρες οι πολίτες του Βόλου αντικρίσαμε στο λιμάνι αγκυροβολημένα πολεμικά πλοία, στο πλαίσιο ΝΑΤΟικής άσκησης για επέμβαση στο Κόσσοβο, που πραγματοποιείται συγχρόνως στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη. Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" αντιτίθεται στον ελλιμενισμό του ΝΑΤΟικού στόλου στην περιοχή μας, στην παραχώρηση άδειας να πραγματοποιηθεί άσκηση σε ελληνικά χωρικά ύδατα και στην ένοχη σιωπή των φορέων της πόλης.

Η ΝΔΕ καλεί όλους τους νέους να αντισταθούν, να αγωνιστούν για αύξηση του κονδυλίου για την παιδεία και την υγεία και όχι για τους πολεμικούς εξοπλισμούς.

Η άνευ όρων παράδοση των πάντων στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και στο πολυεθνικό κεφάλαιο συσσωρεύει τεράστια κοινωνική αδικία και εκρηκτικές αντιθέσεις. Επιτακτική ανάγκη κρίνεται η ανάπτυξη των φιλειρηνικών οργανώσεων, ώστε να σταματήσουν να σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ