Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σύσκεψη της Συντονιστικής του Πειραιά

Η εκτίμηση της δουλιάς κατά την πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση και ο καθορισμός των επόμενων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, ήταν τα θέματα που κουβεντιάστηκαν προχτές το απόγευμα σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά,που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων Πειραιά,με τη συμμετοχή δεκάδων πρωτοβάθμιων σωματείων της πόλης.

Εκτιμήθηκε ότι η δημιουργία της Συντονιστικής Επιτροπής στον Πειραιά αποτελεί κατάκτηση για τους εργαζόμενους που πρέπει, ωστόσο, στην πορεία να διευρυνθεί, να ενισχυθεί και να πάρει πιο μόνιμα χαρακτηριστικά. Τονίστηκε για μια ακόμα φορά ότι το κύριο ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει την Επιτροπή είναι πώς καλύτερα θα οργανωθούν και θα συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι στη βάση, ενώ προτάθηκε η συγκρότηση απεργιακών επιτροπών σε κάθε χώρο δουλιάς.

Τη σύσκεψη απασχόλησαν και οι αγώνες που αναπτύσσει το μαθητικό κίνημα το τελευταίο διάστημα και τονίστηκε ιδιαίτερα ότι αυτοί πρέπει να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο από τους εργαζόμενους. Τέλος, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση και νέας σύσκεψης αμέσως μετά τις γιορτές, όπου θα καθοριστούν συγκεκριμένα οι επόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ