Παρασκευή 8 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συλλαλητήριο λογιστών τη Δευτέρα

Συλλαλητήριο οργανώνει τη Δευτέρα 11 Γενάρη στις 6 το απόγευμα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών στο Θέατρο "Ακάδημος" και καλεί όλους τους λογιστές και τις λογίστριες να πάρουν μέρος. Οι λογιστές απαιτούν την κατάργηση του ΠΔ 340/98 και του νόμου 2515/97, με τα οποία η κυβέρνηση οδηγεί στην αποδιοργάνωση του λογιστικού επαγγέλματος και θέτει εκτός επαγγέλματος χιλιάδες λογιστές!

Με ανακοίνωσή της, η ΠΟΛ καταγγέλλει ως "ανεύθυνη και προκλητική" την τακτική της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας. Τονίζει για μια ακόμα φορά ότι το ΠΔ 340/98 έχει εκδοθεί παράνομα και γι' αυτό το λόγο, μετά και την άρνηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας για έναν ουσιαστικό διάλογο, η ΠΟΛ, αλλά και φυσικά πρόσωπα - μέλη της έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την αναστολή της εφαρμογής και ακύρωση του ΠΔ 340/98 και του ν. 2515/97.

"Οι λογιστές - υπογραμμίζεται, τέλος, στην ανακοίνωση - προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι, εάν δε δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και δε συναισθανθεί τις ευθύνες της, θα αντιδράσουν δυναμικά και εκ των πραγμάτων θα εξαναγκαστούν να μη συμπληρώσουν φέτος τις φορολογικές δηλώσεις με απρόβλεπτες συνέπειες, για το υπουργείο Οικονομικών, τον προϋπολογισμό και τη λειτουργία των επιχειρήσεων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ