Παρασκευή 8 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικά σταυροδρόμια

Την εκρηκτική παρουσία του αγγλοτζαμαϊκανού συγκροτήματος "Τζαζ Τζαμάικα",θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν όσοι βρεθούν αύριο (10μ.μ.), στη "Χώρα" (Αμοργού 18, Κυψέλη). Στα σταυροδρόμια της ρέγγε και της τζαζ βρίσκεται η μουσική του συγκροτήματος, που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

  • Ο Ψαραντώνης,ένας δημιουργός - ερμηνευτής με μοναδικό τρόπο έκφρασης, φιλοξενείται στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή), μέχρι και αύριο. Τη Δευτέρα, στον ίδιο χώρο, το πολυφωνικό σχήμα "Χαονία" ερμηνεύει ηπειρώτικα τραγούδια.
  • Ο Βαγγέλης Γερμανός εμφανίζεται σήμερα και αύριο στη νέα μουσική σκηνή "Αθηνά" (Λ. Ποσειδώνος 3, Μοσχάτο), ενώ ο Πέτρος Βαγιόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο "Εναλλάξ" (Μαυρομιχάλη 139, Εξάρχεια).
  • Οι "Μάτζικ ντε Σπελ",ένα από τα μακροβιότερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα τραγουδούν σήμερα και αύριο στο "Κάμελ" κλαμπ (Βουλιαγμένης 268, Αγ. Δημήτριος), ενώ τα "Διάφανα Κρίνα" κλείνουν το δικό τους ραντεβού με τους φίλους των τραγουδιών τους, αύριο (9.30μ.μ.), στο "Ρόδον" (Μάρνη 24).
  • Ο Λάκης Παπαδόπουλος (Ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) και οι "Τσοπάνα Ρέιβ" σήμερα και αύριο εμφανίζονται στη μουσική σκηνή "Στον αέρα" (κεντρική πλατεία Πετρούπολης).
  • Μια μουσική διαδρομή από το Νέο Κύμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι πραγματοποιούν οι Καίτη Χωματά, Μιχάλης Βιολάρης, Τάκης Κωνσταντακόπουλος και Θεοδοσία Στίγκα,τη Δευτέρα (9.30μ.μ.), στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Αλσους Ηλιούπολης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ