Σάββατο 9 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"
Εμπρακτη συμπαράσταση

Τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδεία μετά και τις παρεμβάσεις των εισαγγελέων Δημόπουλου και Κολιοκώστα, που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να επιβάλουν την κυβερνητική πολιτική στο χώρο της παιδείας, συζήτησε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο και τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών κ. Σιδέρη, το κλιμάκιο του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - Αντεπίθεση Τώρα", με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αγάπιο Σαχίνη,στις συναντήσεις που επιδίωξε και είχε μαζί τους.

Η παράταξη, τονίζοντας ότι αυτού του είδους οι παρεμβάσεις αποτελούν "πρόκληση πρώτου μεγέθους", ζήτησε από τον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους μαθητές και να καταγγείλουν τις αντιδημοκρατικές αυτές ενέργειες. Ενώ στη συνάντηση με τον κ. Σιδέρη, το κλιμάκιο, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης δε θα νομιμοποιήσει με τη συμμετοχή της τα σχέδια της κυβέρνησης που καταρρακώνουν κάθε έννοια δημοκρατίας.

Συμπαραστάτης στον αγώνα των μαθητών τάσσεται και το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, το οποίο καταγγέλλει την αφερέγγυα κυβερνητική πολιτική και τους συνοδοιπόρους της, που με βαρβαρότητα αντιμετωπίζουν πλέον το μέλλον και τη μόρφωση της σημερινής νεολαίας. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ