Σάββατο 9 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΕΡΟΙΑ
Ακτινολογικό χωρίς ... ακτινολόγο

Χωρίς ακτινολόγο γιατρό παραμένει το Ακτινολογικό Εργαστήριο της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας ΙΚΑ Βέροιας, περισσότερο από τρεις μήνες! Για το θέμα κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή, προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μ. Παπαϊωάννου,οι βουλευτές του ΚΚΕ Μ. Μπόσκου και Απ. Τασούλας.

Σύμφωνα με το Σύλλογο Επιστημόνων Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΣΕΥΠΙΚΑ) Ν. Ημαθίας, από τότε που παραιτήθηκε - προ τριμήνου - ο υπεύθυνος ακτινολόγος γιατρός, το Ακτινολογικό Εργαστήριο λειτουργεί μόνο με ένα χειριστή του ακτινολογικού μηχανήματος, κάτι που αντίκειται στους στοιχειώδεις υγειονομικούς κανόνες. Παρά τις διαβεβαιώσεις της τοπικής υπηρεσίας ότι σύντομα θα καλυπτόταν η θέση του ακτινολόγου γιατρού, ο οποίος θα αναλάμβανε και την ευθύνη λειτουργίας του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μ. Μπόσκου και Απ. Τασούλας ρωτούν τον υπουργό Μ. Παπαϊωάννου τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση πρόσληψη ακτινολόγου γιατρού στο Ακτινολογικό Εργαστήριο της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας του ΙΚΑ Βέροιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ