Σάββατο 9 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Ξεχασμένοι το χειμώνα

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Κυκλάδων τους χειμερινούς μήνες που αραιώνουν τα αεροπορικά δρομολόγια, στις μετακινήσεις τους, αλλά, κυρίως στην τροφοδοσία φαρμάκων, εμπορευμάτων, εφημερίδων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, έφερε στη Βουλή το ΚΚΕ.

Σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του Κόμματος Στρ. Κόρακας και Μ. Κωστόπουλος,επισημαίνεται ότι το χειμώνα τα νησιά των Κυκλάδων μένουν χωρίς φάρμακα και Τύπο, γιατί ορισμένα δρομολόγια της "Ολυμπιακής Αεροπορίας" γίνονται μέσω άλλων νησιών εκτός Κυκλάδων. Η Σαντορίνη και η Μήλος, π.χ., τρεις φορές τη βδομάδα μένουν χωρίς φάρμακα και εφημερίδες, γιατί οι πτήσεις εκτελούνται μέσω άλλων νησιών, με επακόλουθο να μη φορτώνονται δέματα που αφορούν τα νησιά των Κυκλάδων.

Οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους υπουργούς Μεταφορών και Αιγαίου αν θα πάρουν μέτρα, ικανοποιώντας το αίτημα των κατοίκων, που είναι η διατήρηση σταθερών δρομολογίων και το χειμώνα στα νησιά των Κυκλάδων, ώστε και ο ντόπιος πληθυσμός να εξυπηρετείται και ο χειμερινός τουρισμός να αναπτυχθεί στα νησιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ