Σάββατο 9 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δώρο Φούρα στις ΠΑΕ

Τους έταξε 4,5 δισ. δρχ. για να σταματήσουν την αποχή

"Γην και ύδωρ" έταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας στους προέδρους των ΠΑΕ προκειμένου να ξαναρχίσουν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά και να τονωθεί το δελτίο του ΠΡΟΠΟ. Με μια νέα βελτιωμένη πρόταση ο Α. Φούρας είναι διατεθειμένος να δώσει "πακέτο", σε ορισμένους ανθρώπους που χρωστάνε σε όσους... μιλάνε, 4,5 δισ. δραχμές! Οταν οι περισσότερες ΠΑΕ χρωστάνε ένα τσουβάλι λεφτά και ο υφυπουργός μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία τη στιγμή που υπάρχει έντονη οικονομική κρίση σε όλα τα επίπεδα.

"Κάνω έκκληση να σταματήσει η αποχή ώστε να μην πλήττεται το ΠΡΟΠΟ που είναι ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Νομίζω ότι είναι θετική η κατεύθυνση και θα βρεθεί η λύση", δήλωσε μετά τη σύσκεψη ο Α. Φούρας.

Απόντες από τη σύσκεψη στα γραφεία της Πανεπιστημίου ήταν οι πρόεδροι των Εθνικού Αστέρα, Καβάλας, Ηρακλή και Αρη (δικαιολογημένα αφού ήταν εκτός συνόρων), ενώ δεν προσήλθαν οι ομόλογοί τους των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Απόλλωνα και Εθνικού. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης θα έχει τις επόμενες μέρες κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Α. Φούρα για να δώσει το δικό του "στίγμα" στην όλη υπόθεση. Ολοι ξαφνικά έγιναν "εξυγιαντές"...

Το κλίμα στη σύσκεψη ήταν καλό και όλα δείχνουν ότι το όλο θέμα θα έχει καλή εξέλιξη. Συμφώνησαν όλες οι πλευρές ότι η ΕΠΑΕ είναι η διοργανώτρια αρχή και έχει τον πρώτο λόγο, ενώ σε μια κίνηση καλής θέλησης θα δοθεί από αύριο το 8% στις ΠΑΕ από το ποσοστό που δικαιούνται από τον ΟΠΑΠ. Παρών στη συνάντηση ήταν και οι Σ. Αλημίσης, Χ. Σαλαλές.

Πάντως, όλα θα κριθούν στη γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ την ερχόμενη Δευτέρα. Η εκτίμηση είναι ότι η ΕΠΑΕ θα βάλει νερό στο κρασί της και τελικά θα ανάψει το πράσινο φως ώστε την άλλη Κυριακή να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Ολοι το θέλουν αφού μάλλον τους βολεύει. Μετά τις χτεσινές εξελίξεις...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ