Σάββατο 9 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ντέρμπι τίτλου σε άνδρες και γυναίκες

Η ώρα της αλήθειας σήμερα για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό και Ηρακλή, που αναμετριούνται στις 5.15μ.μ. (απευθείας μετάδοση ΕΤ-1). Οι αήττητοι "ερυθρόλευκοι" μετρούν σήμερα τις δυνάμεις σ' ένα παιχνίδι που για πολλούς θα είναι και το ζευγάρι του τελικού του πρωταθλήματος. Ο Γηραιός, με μία μόνο ήττα στην Ορεστιάδα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έδειξε και στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Φιλία. Οι δύο ομάδες εμφανίζονται πάνοπλες χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής περιλαμβάνει και δεύτερο ντέρμπι. Στις 6μ.μ. στο κλειστό της Μίκρας συγκρούονται Αρης και Ορεστιάδα σ' ένα παιχνίδι - κλειδί για την τελική τετράδα του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη. Το τρίτο ντέρμπι γίνεται στην ουρά. Στη Δράμα ο τοπικός Ηφαιστος υποδέχεται στις 7μ.μ. τον παραπαίοντα Παναθηναϊκό που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και αρχίζει να αντικρίζει ακόμα και το φάσμα του υποβιβασμού. Τα άλλα παιχνίδια: Φιλία - Κτησιφών (5.30μ.μ.), ΠΑΟΚ - Ιωνικός Ν. (8.30μ.μ.), ΑΕΚ - Κομοτηνή (5μ.μ.).

  • Με τιμωρία κινδυνεύει η ΑΕΚ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός δικαστής την κάλεσε σε απολογία με βάση την έκθεση του παρατηρητή της ΕΚΑΒ, του γυμνασίαρχου, το δημοσιογραφικό υλικό. Στο μεταξύ, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή για επεισόδια οπαδών της στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Οι γυναίκες

Ντέρμπι τίτλου όμως έχουμε και στις γυναίκες. Σήμερα στις 2.45μ.μ. (απευθείας μετάδοση "Κανάλι 5") τα Βριλήσσια υποδέχονται τον ΠΑΟ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τα Βριλήσσια είχαν κερδίσει με 3 - 2 τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο. Τα άλλα παιχνίδια: ΣΗΜΕΡΑ: Ιωνικός ΝΦ - Ηλιούπολη (8μ.μ.), Πανελλήνιος - Αγ. Σώστης (5μ.μ.), Βύρωνας - Εθνικός Αλεξ. (3.30μ.μ.). ΑΥΡΙΟ: Λάρισα - Ολυμπιακός (12.00), Αρης - Φιλαθλητικός (13.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ