Παρασκευή 15 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Ολοκληρώθηκε η πολιτική εξόρμηση

Ολοκληρώθηκε η δίμηνη πολιτική εξόρμηση ένταξης νέων μελών, που προκήρυξε η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ), προς τιμήν των 30 χρόνων από την ίδρυση της Οργάνωσης. Η ΚΝΕ, στο διάστημα της δίμηνης καμπάνιας, κάλυψε το φιλόδοξο πλάνο που είχε θέσει στην αρχή της εξόρμησης, κατά 94%, ενώ πρώτη Οργάνωση αναδείχτηκε η Οργάνωση της Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία υπερκάλυψε το πλάνο της, με ποσοστό 210%.

Οι πέντε πρώτες Οργανώσεις στην κάλυψη του πλάνου, είναι:

1. Κεντρική Μακεδονία 210%

2. Αθήνα 112%

3. Ανατολική Στερεά - Εύβοια 102%

5. Βορειοδυτική Ελλάδα 100%

Το Γραφείο του ΚΣ της ΚΝΕ, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι η μάχη για τη μαζικοποίηση της Οργάνωσης συνεχίζεται με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς, στηριζόμενοι στην ανάπτυξη του κινήματος της νέας γενιάς, στην πλατιά αποδοχή που συναντούν οι θέσεις της Οργάνωσης στη νεολαία, στον πρωτοπόρο ρόλο των μελών της ΚΝΕ στο νεολαιίστικο κίνημα.

"Σήμερα που η συμβολή της ΚΝΕ στην ανάπτυξη και στον προσανατολισμό του κινήματος της νεολαίας αναγνωρίζεται από όλο και πλατύτερα τμήματα της νέας γενιάς, γίνεται όλο και πιο καθαρό ότι όσο πιο γερή και μαζική είναι η ΚΝΕ, τόσο πιο ισχυρό γίνεται το νεολαιίστικο κίνημα.

Στο φόντο αυτής της πραγματικότητας και της νέας δυναμικής και δυνατοτήτων που γεννιούνται, τα όργανα και οι οργανώσεις της ΚΝΕ, χρειάζεται ακόμη πιο αποφασιστικά, ακόμη πιο συγκεκριμένα και σχεδιασμένα να προσανατολίσουν τη δουλιά τους, στην κατεύθυνση της ακόμη μεγαλύτερης μαζικοποίησης της Οργάνωσής μας. Εμπρός για ακόμη πιο μαζική, ακόμη πιο γερή ΚΝΕ, που θα σηματοδοτήσει νέα δυναμική για ολόκληρο το νεολαιίστικο κίνημα", τονίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ