Σάββατο 16 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ευχές στην ΕΤ-1

Με ευχές για το μέλλον της ΕΡΤ και ένα πολύωρο ζωντανό εορταστικό πρόγραμμα, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην ΕΤ-1, μαζί με τους προσκεκλημένους τους, έκοψαν χτες την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Οικοδεσπότες του καλλιτεχνικού μέρους της γιορτής, ήταν οι συντελεστές της εκπομπής "Οπως μας αρέσει", Δήμητρα Γκουντούνα, Κώστας Κωβαίος και Γρηγόρης Μελάς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, σε μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις τους, ευχές για τη νέα χρονιά "έστειλαν" ο πρόεδρος της Βουλής, ο υπουργός Τύπου Δημήτρης Ρέππας και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων. Ο Απόστολος Κακλαμάνης ευχήθηκε μια πιο σύγχρονη και πιο αντικειμενική ΕΡΤ, διευκρινίζοντας όμως ότι η ΕΡΤ ήδη είναι "αντικειμενική". Η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ευχήθηκε "καλό κουράγιο" στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, γιατί, όπως είπε, έχουν "δύσκολες μέρες" μπροστά τους. Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε, επίσης, ότι το ΚΚΕ "απαιτεί" να προβάλλονται ισότιμα όλες οι απόψεις από την ΕΡΤ, γιατί μόνο τότε μπορεί να φανεί πού "βρίσκεται το δίκιο". Ευχές απηύθυναν ακόμη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος,ο Φώτης Κουβέλης από το ΣΥΝ και ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας.

Δημιουργική χρονιά για την ΕΤ-1, αλλά και για ολόκληρη την ΕΡΤ, θεωρεί ότι ήταν το 1998 ο πρόεδρος της ΕΡΤ Παναγιώτης Παναγιώτου,ο οποίος ευχήθηκε για το 1999 μια ισχυρή, δυνατή και ικανή ΕΡΤ, που θα μπει σε μια σωστή τροχιά στη νέα χιλιετηρίδα. Στόχος, όπως είπε, είναι η δημιουργία μιας μεγάλης ευρωπαϊκής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε από τον γενικό διευθυντή της ΕΤ-1 Κωνσταντίνο Αλαβάνο,ο οποίος είπε πως ό,τι παρουσιάζεται από την ΕΤ-1 είναι δημιούργημα και επίτευγμα των εργαζομένων του καναλιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ