Τρίτη 11 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ασθένεια "καθ' ομάδας"

"Ασθενούν καθ' ομάδες" οι υπόδικοι εφοδιαστές, που ενέχονται στις υποθέσεις λαθρεμπορίας πετρελαίου, προσπαθώντας να αναβάλουν τη δίκη τους, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.

Υστερα από τη διακοπή της περασμένης Τετάρτης, οπότε διαχωρίστηκε η δίκη για τον εφοδιαστή Κ. Χρυσίνα και δύο τελωνειακούς, το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει για δεύτερη φορά χτες καθώς τρεις ακόμη εκ των κατηγορουμένων... ασθένησαν, ενώ παραιτήθηκε και ο συνήγορος του εφοδιαστή Λ. Ρεπούλια.

Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να εξετάσει τα αιτήματα αναβολής που υπέβαλαν χτες οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, όταν επαναληφθεί η συνεδρίασή του, αύριο Τετάρτη οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει τελικά η δίκη με τους κατηγορουμένους "ωσεί παρόντες", σύμφωνα και με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας.

Στην υπόθεση, που αφορά εικονικούς εφοδιασμούς θαλαμηγών, αλλά το πετρέλαιο κατέληγε παράνομα στην εσωτερική αγορά, με αποτέλεσμα το δημόσιο να χάσει από διαφυγόντες φόρους και δασμούς 331 εκατομμύρια δραχμές, κατηγορούνται οι εφοπλιστές Τυλιγάδας, Ν. και Μ. Σουλιώτης, Λαουτάρης, Δενδρινός, Ρεπούλιας, Χρυσινάς και 9 τελωνειακοί υπάλληλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ