Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΡΙΣΑ
Σάπια τρόφιμα στο νοσοκομείο!

Αλλοιωμένα ψάρια, μακαρόνια και ρύζι με σκουλήκια, λαχανικά και φρούτα σάπια και κονσέρβες ληγμένες, προμήθευε κύκλωμα προμηθευτών, το Νοσοκομείο Λάρισας κι αυτά τα "εδέσματα" προσφέρονταν στους ασθενείς!

Κτηνίατροι - ελεγκτές της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας, πραγματοποίησαν ελέγχους στα ψυγεία της εταιρίας "Tangara" που, εκτός του Νοσοκομείου, προμηθεύει με τρόφιμα τις φυλακές, αλλά και τους παιδικούς σταθμούς (!) και κατέσχεσαν εκατοντάδες κιλά χαλασμένα ψάρια.

Με εντολή του νομάρχη Λάρισας συνεδριάζει αύριο επειγόντως η 5μελής Επιτροπή Προμηθειών, ώστε να μελετηθεί ο σχετικός φάκελος με τα πορίσματα των ερευνών, να διακοπούν οι συμβάσεις με τους προμηθευτές και ν' αποδοθούν ευθύνες.

Ερωτηματικά προκαλούνται για το αν οι Επιτροπές Παραλαβής ασκούν καθημερινό έλεγχο, ενώ ξέσπασε και "κόντρα" ανάμεσα στον πρόεδρο του Νοσοκομείου, που ρίχνει τις ευθύνες στις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, η οποία απαντάει ότι την ευθύνη του ελέγχου ποιότητας και ποσότητας των τροφίμων έχουν αποκλειστικά οι Επιτροπές Παραλαβής του Νοσοκομείου και των άλλων ιδρυμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ