Τετάρτη 3 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Λάμψη και γοητεία...

Αγωνιστική διαφοροποίηση της ομάδας του περιμένει ο Β. Δανιήλ με την προσθήκη του Χ. Σέζαρ, που πήρε την "ελευθέρας" από την Ντόρτμουντ

"Ο Χούλιο Σέζαρ δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Εχει περγαμηνές και η παρουσία του θα είναι ευεργετική για την ομάδα". "Στάζει μέλι" ο Βασίλης Δανιήλ για το νέο απόκτημα του "τριφυλλιού" που οριστικά έκλεισε χθες, αφού η Ντόρτμουντ θα πάρει 50 εκατομμύρια να του δώσει την "ελευθέρας". Ο Καβαλιώτης τεχνικός συμπλήρωσε για τον Σέζαρ, που έρχεται σήμερα στην Αθήνα: "Δε νομίζω ότι θ' αργήσει να προσαρμοστεί στην ομάδα, αφού με την Ντόρτμουντ παίζουμε περίπου το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου. Θα δώσει προσωπικότητα και αίγλη στην ομάδα".

Ο Δανιήλ παραδέχτηκε ότι κάτι θα αλλάξει στον ΠΑΟ του δεύτερου γύρου: "Οι μεταγραφές θα μας δώσουν μια αγωνιστική διαφοροποίηση πιστεύω προς το καλύτερο".

Αναφερόμενος στην παρουσία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο είπε: "Είμαστε μια ομάδα που κάνει κάθε χρονιά πρωταθλητισμό. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Επρεπε να είμαστε στην κορυφή". Για τη συνέχεια: "Το πρωτάθλημα θα πάρει μια νέα μορφή. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού σίγουρα έδωσε μια άλλη τροπή".

Μολαταύτα υποστήριξε πως οι Πειραιώτες έχουν κάποιο προβάδισμα: "Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού είναι σημαντικό. Ομως έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο γύρο και πολλά μπορούν να αλλάξουν". Χαραχτηρισε το ματς της ερχόμενης δευτέρας στον Πύργο "δύσκολο, όμως σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη που θα μας κρατήσει σε τροχιά τίτλου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χούλιο Σέζαρ θα αγωνίζεται με το νούμερο 6, φανέλα που του... παραχώρησε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης (επέστρεψε στον Απόλλωνα).

Στον αγώνα με τον Πανηλειακό επιστρέφει στην 11άδα ο Νίκος Λυμπερόπουλος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Μάλιστα, ο διεθνής παίκτης επιστρέφει και πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα σε ένα γήπεδο που με δυο δικά του γκολ έστειλε τους "πράσινους" στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Αργος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟ, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα της Δευτέρας είναι αμφίβολη. Ο λόγος για τον Ερικ Μίκλαντ που έχει στομαχικές διαταραχές και όλο το ιατρικό επιτελείο έχει πέσει... πάνω του.

Οσον αφορά τον Αλιόσα Ασάνοβιτς, γίνονται προσπάθειες ώστε να πάει μια μέρα αργότερα στο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα της Κροατίας με την Αλβανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ