Κυριακή 14 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κινητοποιήσεις
  • Οι γιατροί των Δημόσιων Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας του Λεκανοπεδίου Αττικής αρχίζουν αύριο εξάωρες στάσεις εργασίας (8 π.μ.-2 μ.μ.). Οι στάσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στο αμφιθέατρο του "Λαϊκού", ώρα 1 μ.μ. Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) καλεί τους γιατρούς να πραγματοποιήσουν άμεσα γενικές συνελεύσεις στα Νοσοκομεία.
  • Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης θα απέχουν από τις εφημερίες, από τα εξωτερικά ιατρεία, ενώ θα συνεχίζεται και η επίσχεση εργασίας των ειδικευομένων όλη την επόμενη βδομάδα.
  • Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) καλεί τους γιατρούς - ελεύθερους επαγγελματίες να απέχουν από τα ιατρεία τους αύριο και μεθαύριο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη μακρόχρονη αποτυχημένη πολιτική.
  • Απόφαση για δύο πενθήμερες απεργίες, από αύριο μέχρι 19 Φλεβάρη 1999 και στις 15-19 Μάρτη 1999, πήρε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων γιατρών, αλλά και για μισθολογικά ζητήματα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ