Κυριακή 14 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιτροπή νομικών για το "18 Ανω"

Στα πλαίσια του δίκαιου αγώνα του "18 Ανω" για να επικρατήσουν οι αρχές της επιστήμης και της ηθικής έχει συσταθεί Επιτροπή Νομικών, της οποίας τα μέλη επιλέχτηκαν σε συνεργασία με όλα τα πολιτικά κόμματα της Βουλής, αντιπροσωπεύοντας έναν ευρύ κύκλο νομικών επιστημόνων που παρακολουθούν από κοντά και στηρίζουν το έργο του "18 Ανω".

Μέλη της Επιτροπής αυτής είναι οι Φώτης Κουβέλης, Προκόπης Παυλόπουλος, Λέων Αυδής, Παναγιώτης Γαλατσέλης, Γρηγόρης Τρουφάκος, Γεώργιος Βουκελάτος, Δημήτρης Τεντολούρης και άλλοι.

Στο μεταξύ αύριο η θεατρική ομάδα του "18 Ανω" δίνει ανοιχτή δημόσια παράσταση στα Προπύλαια με το έργο "Ο Γλάρος Ιωνάθαν". Η παράσταση αυτή αποτελεί βήμα διεκδίκησης της ανανέωσης των συμβάσεων των 14 θεραπευτών της μονάδας.

Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στην εκδήλωση του "18 Ανω" και καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

Στο μεταξύ οι γονείς των παιδιών με ανοιχτή επιστολή τους ζητούν να ψηφιστεί άμεσα η τροπολογία που προτείνει η Διακομματική Επιτροπή της Βουλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ