Παρασκευή 19 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα η κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας σχολιάζοντας τις χθεσινές κυβερνητικές εξελίξεις, κατήγγειλε την κυβέρνηση στο σύνολό της ως επικίνδυνη και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα και έθεσε άμεσα ζήτημα ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να συνεχίσει να τα διαχειρίζεται. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Είναι θλιβερό και εξοργιστικό συνάμα, ο πρωθυπουργός της χώρας, κρυπτόμενος, να αποποιείται των τεράστιων ευθυνών του. Η κυβέρνηση στο σύνολό της, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό κ. Σημίτη, αποδείχτηκε επικίνδυνη και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, τα οποία δεν μπορεί να συνεχίσει να διαχειρίζεται. Επιπλέον δημιούργησε στον ελληνικό λαό αφόρητα συναισθήματα ταπείνωσης και ντροπής.

Ο πρωθυπουργός των Ιμίων, του "ευχαριστούμε τους Αμερικανούς", της συμφωνίας της Μαδρίτης, της ματαίωσης των S - 300 και τέλος της τραγικής υπόθεσης Οτσαλάν, το μόνο που μπορεί να προσφέρει στον ελληνικό λαό και τη χώρα, είναι η παραίτησή του πριν είναι πολύ αργά".

Εξάλλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Πλάνετ" στη Λ. Κανέλλη, ο Δ. Τσοβόλας αναφορικά με το τι πρέπει να γίνει μετά τις συνεχείς ήττες της Ελλάδας σημείωσε ότι "μας περιμένουν πολύ χειρότερα μετά τη ματαίωση της εγκατάστασης των πυραύλων S - 300 στην Κύπρο, μετά από αυτή την πολιτική και το χειρισμό που έκανε η κυβέρνηση στο θέμα Οτσαλάν, αυτό που χρειάζεται είναι να κάνουμε συσπείρωση και αγώνα του ελληνικού λαού και του ελληνισμού, ώστε να δώσουμε στους δικούς μας εδώ, που είναι θλιβεροί τμηματάρχες της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, να αντιληφθούν ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλη ταπείνωση, άλλες εθνικές ήττες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ