Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΚΟ Κέντρου Αιγάλεω του ΚΚΕ καλεί τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος σε συζήτηση για τη "Συνθήκη του Αμστερνταμ", που θα γίνει στα γραφεία τηςσήμερα Πέμπτη 25/2 και ώρα 7.00 μμ.

  • Η Επιτροπή Μεσσήνιων Ετεροδημοτών Αττικής του ΚΚΕδιοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα Πέμπτη 25/2 στις 7.00 μμ στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη και Βερανζέρου).
  • Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης πολιτικής εξόρμησης της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, κλιμάκιο της ΝΕ με επικεφαλής τη βουλευτίνα Μαρία Μπόσκου, πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία στο Βρυσάκι στις 6 μ.μ. και στο Νησί στις 7 μ. μ.Χθες εξάλλου η Μαρία Μπόσκου πραγματοποίησε περιοδεία στο Πλατύ.
  • Η Κομματική Οργάνωση Ανω Κυψέλης διοργανώνει τη χρονιάτικη συνεστίασή της το Σάββατο 27/2 στις 8.00 μ.μ. στην ταβέρνα "Η Ζωή" (Φαιδριάδων 81), τηλ. 86.15.562.
  • Η ΚΟ Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους συντρόφους και φίλους Αρκάδες ετεροδημότες της Αττικής σε συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 3/3 στις 6.00 μμ με θέματα: Ευρωεκλογές, ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Επίσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ