Πέμπτη 25 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Η ΑΤΕ ζητά την απόλυση όλων!

Αναβλήθηκε για τις 23 Μάρτη, η προχτεσινή εκδίκαση της αίτησης που κατέθεσε η Αγροτική Τράπεζα,με την οποία ζητά την απόλυση των 80 από τους 92 εργαζόμενους της ΣΥΝΕΛ,η οποία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.

Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το σωματείο, η απόφαση με την οποία τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης η εταιρία, υποχρέωνε τους εκκαθαριστές (Αγροτική Τράπεζα) να προβούν σε δυο προσπάθειες πώλησης της εταιρίας στο σύνολό της και αφού αυτές προβούν άκαρπες, επιτρέπεται η τμηματική της πώληση, ενώ υποχρεώνει την παραμονή του προσωπικού έως το τέλος της εκκαθάρισης.

"Από πολύ νωρίς - τονίζεται - η Τράπεζα έκανε προσπάθειες να απολύσει μέρος του προσωπικού, ερμηνεύοντας την απόφαση του δικαστηρίου κατά το δοκούν. Πριν καν προβεί στην πρώτη προσπάθεια πώλησης που θα αποδείκνυε ότι η διαδικασία της εκκαθάρισης έχει κάπως προχωρήσει και αδιαφορώντας εντελώς για την τύχη του προσωπικού, κάνει νέα προσφυγή με την οποία ζητάει την άδεια να προβεί σε μαζική απόλυση".

Το σωματείο κάνει έκκληση στο αρμόδιο υπουργείο Γεωργίας να αναλάβει επίσημα την πρωτοβουλία και να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ