Παρασκευή 26 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κομματικές εκδηλώσεις

Σήμερα Παρασκευή 26.2.99

Το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Παρασκευάς θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Ν. Κίο Αργολίδας στις 7.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ, νωρίτερα, στις 6 μμ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του ΕΚ Αργους για τα τοπικά ΜΜΕ.

  • Το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Αρβανιτάκης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 6 μμ στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας και στις 7.30 μμ θα μιλήσει σε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ.
  • Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης και γραμματέας της ΝΕ, στις 7.00 μμ θα μιλήσει στους Αρμένους για τις πολιτικές εξελίξεις, ΕΕ, ΟΝΕ ΕΥΡΩ και τις θέσεις του ΚΚΕ, για αλληλεγγύη στον αγώνα του κουρδικού λαού και απελευθέρωση του Οτσαλάν.

Αύριο Σάββατο 27.2.99

Ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της ΚΕ και γραμματέας Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις, την ΕΕ και την ΟΝΕ και τις θέσεις του ΚΚΕ στα Φλώρια, στο καφενείο του Λευτέρη Γιωργιλάκη.

  • Σε εκδήλωση - συζήτηση που οργανώνεται την Κυριακή 28 Φλεβάρη ώρα 6 μμ στον Παμμικρασιατικό σύλλογο (Πλ. Ελευθερίας - Φωκαίας 26) από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αχαϊας της ΚΝΕ, με θέμα τις μαθητικές κινητοποιήσεις που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο, θα μιλήσουν: Ο Κ. Μπάτσικας, γραμματέας Περιοχής του ΚΚΕ και το μέλος της ΚΝΕ Γαβρίλος Τσαρκαντζόγλου.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους: "Φωνή βοώντος" και "Αρνητικά Φορτία".

  • Η Κομματική Οργάνωση Ανω Κυψέλης διοργανώνει τη χρονιάτικη συνεστίασή της το Σάββατο 27/2 στις 8.00 μμ στην ταβέρνα "Η Ζωή" (Φαιδριάδων 81, τηλ.: 86.15.562.
  • Η ΚΟΒ Κηφισιάς οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση τη Δευτέρα 1.3.99 ώρα 7 μμ στη "Βίλα Δροσίνη", στην οποία θα γίνει ενημέρωση πάνω στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, την ΟΝΕ και τις Ευρωεκλογές.
  • Η ΚΟ Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους συντρόφους και φίλους Αρκάδες ετεροδημότες της Αττικής σε συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 3/3 στις 6.00 μμ με θέματα: Ευρωεκλογές, ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Επίσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.
  • Η ΚΟΒ του ΚΚΕ και η ΟΒ της ΚΝΕ Ανω Πετραλώνων πραγματοποιούν συνεστίαση την Κυριακή 7 Μάρτη 1999 και ώρα 9 μμ στην ταβέρνα "ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΟΝΑΚΙ", οδός Ηρακλειδών 78 και Πειραιώς 11, τηλ.: 34.59.818, 34.69.935.

ΚΟ Μαγνησίας

Περιοδείες πραγματοποιεί το τριήμερο Παρασκευή έως την Κυριακή (26 - 28.2.99) ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής στο Νομό Μαγνησίας. Συγκεκριμένα: Την Παρασκευή το πρωί επισκέπτεται τον ΟΤΕ, όπου θα έχει συζήτηση με τους εργαζόμενους. Ενώ το απόγευμα θα κάνει περιοδεία στα χωριά Συκή και Νεοχώριο Πηλίου.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο βουλευτής του ΚΚΕ πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή Αλμυρού στα χωριά Κρόκιο, Πλάτανο, Ευξεινούπολη.

Την Κυριακή το πρωί, ο Ν. Γκατζής θα περιοδεύσει στα χωριά Προμύρι καιΛαύκο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ