Παρασκευή 26 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
"Βιντεόπληκτος" ο Χάαν

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.- Χωρίς προβλήματα συνέχισε και σήμερα την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Τα προβλήματα είναι σχεδόν δεδομένα για τον Αρι Χάαν που ψύχραιμα εκτιμά την κατάσταση και προγραμματίζει με βάση το κάθε επόμενο παιχνίδι της ομάδας του.

Τις τελευταίες μέρες ο τεχνικός του "Δικεφάλου" παρακολουθεί από το βίντεο τα πρόσφατα παιχνίδια του ΠΑΟ και έχει σχηματίσει μια συνολική εκτίμηση για την αγωνιστική κατάσταση και αξία του.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, σκόρερ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, αισιοδοξεί. "Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι μας με τον ΠΑΟ, γιατί οι αντίπαλοί μας είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και ικανό προπονητή, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ αυτές τις μέρες και ελπίζω πως θα έχουμε μια καλή παρουσία στο παιχνίδι".

Δύο προπονήσεις περιλάμβανε η σημερινή μέρα του ΠΑΟΚ και σ' αυτές πήραν μέρος όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες εκτός φυσικά του Τάκολα και του νεαρού Νάστου. Ο πρώτος δε θα παίξει όπως είναι γνωστό, ενώ ο δεύτερος ενσωματώνεται αύριο με την ομάδα, μετά τη συμμετοχή του σε παιχνίδια της εθνικής Νέων.

Την προστασία των παικτών αλλά και όλων των παραγόντων των ποδοσφαιρικών συναντήσεων στο γήπεδο της Τούμπας, θα εξασφαλίσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με απόφασή της που πήρε χτες αργά το βράδυ στη διάρκεια σύσκεψης του ΔΣ. Η διοίκηση του "Δικεφάλου", θορυβημένη από το τελευταίο κρούσμα βίας σε βάρος του Τζο Νάγκμπε, όπως και όλα όσα είχαν συμβεί προγενέστερα, αποφάσισε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας, στη διάρκεια των αγώνων στους χώρους της Τούμπας.

Ντ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ