Τρίτη 2 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Ελληνοϊταλικές μάχες

Σε ρυθμούς Ευρώπης αρχίζουν να ξαναχορεύουν από σήμερα ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός που δίνουν τους πρώτους αγώνες στις έδρες τους για τη Γ φάση της διοργανώσης με αντιπάλους την Τιμσίστεμ και τη Βαρέζε αντίστοιχα. Στόχος των δυο εκπροσωπών μας είναι να σημειώσουν τις δύο νίκες που θα τους οδηγήσουν στην επόμενη φάση. Ας σημειωθεί ότι σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι οι ελληνικές ομάδες έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Ας δούμε αναλυτικότερα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ (21.40 ΣΚΑΪ): Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αυτό επισημαίνει συνεχώς στους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι ο Λευτέρης Σούμποτιτς, αφού ξέρει πολύ καλά ότι σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις πολλά κρίνονται από το πρώτο βήμα. Η καθυστέρηση στην άφιξη των διεθνών Αλβέρτη και Μπουντούρη δημιούργησε πονοκέφαλο στον "Πίξι" αφού τους δυο παίκτες θα τους έχει μόνο 24 ώρες. Στον αγωνιστικό τομέα ο Σούμποτιτς έχει λάβει τα μέτρα του σε περίπτωση που οι Ιταλοί παίξουν ζώνη προκειμένου να σταματήσουν τις δυο βασικές αιχμές του "τριφυλλιού" Μποντίρογκα - Ράτζα. Σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Κοχ που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στην αντίπερα όχθη οι Ιταλοί διά στόματος του προπονητή Πέταρ Σκάνσι ποντάρει πολλά στο γρήγορο μπάσκετ που παίζει η ομάδα του, αφού όπως τονίζει μόνο έτσι μπορείς να κοντράρεις τον Παναθηναϊκό στα ίσια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΡΕΖΕ (21.15 ΣΤΑΡ): Η ψυχολογία είναι σύμφωνα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς το βασικό στοιχείο που θα κρίνει το σημαντικό σημερινό αγώνα των "ερυθρόλευκων" με τη Βαρέζε. Οπως τόνισε ο Σέρβος τεχνικός οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν την αποφασιστικότητα που χρειάζεται ένα τόσο σπουδαίο ματς. "Μπορεί στη διάρκεια της διακοπής να μην προετοιμαστήκαμε όσο θα ήθελα, αφού είχαμε την ατυχία των τραυματισμών, όμως σήμερα πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τη νίκη", δήλωσε ο Ντούντα που για τη δεκάδα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή και αφού πρώτα συμβουλευτεί και τους γιατρούς της ομάδας. Οσον αφορά τον Φασούλα η συμμετοχή του στη δεκάδα θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή, αν και όπως δείχνουν τα πράγματα ξεπερνάει σιγά σιγά τον τραυματισμό του.

Μπ. Τσ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ