Παρασκευή 5 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΛ και ΕΚ Σάμου στο μέτωπο της ανασυγκρότησης

Τη συμμετοχή της στην πανελλαδική σύσκεψη συνδικάτων και συνδικαλιστών που διοργανώνει στις 3 Απρίλη η Επιτροπή για την αναζωογόνηση του συνδικαλιστικού κινήματος,δηλώνει και η Ομοσπονδία Λογιστών μετά από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΛ, το ΔΣ εκτίμησε ότι η κατάσταση που επικρατεί στο συνδικαλιστικό κίνημα, εξαιτίας της τακτικής των πλειοψηφιών που ελέγχουν τις ανώτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις, δεν είναι αυτή που οι συνθήκες απαιτούν. Επίσης, το ΔΣ συμφώνησε με την κεντρική ιδέα της απαγκίστρωσης από τη σημερινή κατάσταση, στην κατεύθυνση αναζωογόνησης του κινήματος και ενίσχυσης των ταξικών αγωνιστικών χαρακτηριστικών του.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας καλεί όλους τους συλλόγους - μέλη της ν' ανοίξουν μια πλατιά δημοκρατική συζήτηση με τους εργαζόμενους, μέσα από συσκέψεις, συγκεντρώσεις και συνελεύσεις πάνω στο πλαίσιο αρχών και δράσης της Επιτροπής Πρωτοβουλίας.

- Απόφαση για συμμετοχή στην πανελλαδική σύσκεψη, πήρε και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου,η οποία διαπιστώνει ότι η ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος όχι μόνο δεν οργάνωσε την πάλη της εργατικής τάξης, αλλά συναίνεσε στις επιλογές κυβέρνησης και μονοπωλίων, ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ