Παρασκευή 5 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, ο φίλος και σύντροφός του Γιάννης Κασιώλας προσφέρει 120.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πάνω Ζωγράφου, για τη μάχη των ευρωεκλογών.

* * *

Στη θύμηση της κόρης μου ΕΛΕΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και για τα 80 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Πλατείας Αττικής - Βικτώριας, 100.000 δρχ. Αγγελος Ηλιόπουλος

* * *

Εκλεισαν 11 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 30.000 δρχ.

* * *

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΑ, προσφέρω στη μνήμη του 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ "Αγ. Βαρβάρας", για τις ευρωεκλογές.

Η νύφη του Ευθυμία Κοσμά

* * *

Στη μνήμη του ένδοξου ηγέτη ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ,που επί των ημερών του μεγαλούργησε το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα και η Σοβιετική Ενωση και στα 46 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Ροδοχωρίου Συκεών.

Τάκης Τσακιρίδης

* * *

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΚΑΛΙΑΝΤΑΣΗ, η χήρα και τα παιδιά του προσφέρουν 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη". Επίσης στη μνήμη του προσφέρουν στο"Ριζοσπάστη": Η οικογένεια του αδερφού του Σεραφείμ Καλιαντάση προσφέρει 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη". Η οικογένεια Περικλή Νικολίνα στη μνήμη του θείου τους Χρήστου Καλιαντάση προσφέρει 2.000 δρχ. στο"Ριζοσπάστη". Πρόσφεραν ακόμη στη μνήμη του Χρήστου Καλιαντάση, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς, ο Σταύρος Λιάκος 5.000 δρχ. και ο Τάσος Καντάς 2.000 δρχ.

* * *

Στις 9 Μάρτη κλείνουν 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου πατέρα μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗ και του αδελφού της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Εργατών Δήμου Περιστερίου, 10.000 δρχ. για τη μάχη των ευρωεκλογών.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ,στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 15.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η αδερφή του Νίτσα Λεβαχίδου

* * *

Τον Απρίλη συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΑΒΕΡΑ,οπαδού του ΚΚΕ.

Αντί για μνημόσυνο, η οικογένειά του προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου, 50.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΝΟΡΤΑ (καπετάν Αιτωλού) και του ΚΩΣΤΑ ΠΑΣΧΟΥ (Πολυδάκτυλου), προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Γαβαλούς, 50.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές και 50.000 δρχ. στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Μακρύνειας.

Αθηνά Μεσσάρη - Βονόρτα

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΘΩΜΑ ΑΥΞΙΩΤΗ,μέλους του ΚΚΕ, που πέθανε στις 25 Φλεβάρη 1999 και κηδεύτηκε στη Γαβαλού, τα μέλη της ΚΟΒ Γαβαλούς προσφέρουν 10.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές και 2.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη των αγαπημένων συντροφισσών μου ΛΟΥΛΑΣ και ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΛΟΓΑΡΑ,ΤΖΕΝΗΣ ΦΑΜΠΑ,ΙΟΥΛΙΑΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ και των αγαπημένων φίλων μου ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΦΟΡΤΩΤΗΡΑ προσφέρω 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Στέλλα Κουτροκόη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ