Τετάρτη 10 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ

ΚΚΕ

Προς μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μάρτη στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Με ένα μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 18 Μάρτη στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα κλιμακωθεί η πολύμορφη δραστηριότητα που αναπτύσσει η ΚΟΘ, προκειμένου - όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου - να έρθει στην επιφάνεια το οργανωμένο έγκλημα σε βάρος των λαών της Βαλκανικής και η μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε ορμητήριο θανάτου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα με συγκέντρωση στις 7 μμ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ανω Ηλιούπολη, ενώ αύριο Πέμπτη συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μμ στο Λιτόχωρο.

Χτες αντιπροσωπεία στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ επισκέφτηκε τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Γ. Μαγκριώτη.Τα στελέχη του Κόμματος συζήτησαν με τον υπουργό την κατάσταση που διαμορφώνεται στην πόλη με την απόβαση και διέλευση μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεως προς την ΠΓΔΜ και το Κόσσοβο, καθώς και τους κινδύνους που δημιουργούνται για την εμπλοκή της χώρας μας σε νέες περιπέτειες. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται πως ο υπουργός, αφού μετέφερε στην αντιπροσωπεία την άποψη της κυβέρνησης, δήλωσε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες και τους φόβους του ΚΚΕ για το ζήτημα της διατήρησης της ειρήνης στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ