Τρίτη 16 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΛΑΡΙΣΑ
Απίστευτη κατάντια

Οχι όρθιο αλλά ούτε στα πόδια του δεν μπορεί να σταθεί το περιβόητο αλογάκι (σήμα της Λάρισας). Μια από τις ομάδες της περιφέρειας, που κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο του πάλαι ποτέ ΠΟΚ (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ) στις διακρίσεις, από το ζενίθ βρέθηκε στο ναδίρ. Ετσι μια ακόμα ιστορική ομάδα βαδίζει στην αφάνεια, ουσιαστικά θύμα του υφιστάμενου συστήματος. Η έχεις οικονομικά ισχυρό παράγοντα και "ζεις", ή μαραζώνεις. Από το Σάββατο, λόγω χρεών, έχει αποβληθεί απ' το πρωτάθλημα της Β ΕΘνικής.

Η... μια φορά και έναν καιρό "αρχόντισσα του κάμπου" χρωστάει στους πρώην παίχτες της Ραντοϊκοβιτς, Κρούνιτς περίπου 15 εκατ. δρχ. Το Φλεβάρη η αρμόδια επιτροπή τελεσιδίκησε την υποχρέωση της Λάρισας να καταβάλει τα χρήματα. Μετά από δύο παρατάσεις για την καταβολή, η ΕΠΑΕ με τελεσίγραφο την κάλεσε έως το Σάββατο το μεσημέρι να εξοφλήσει το χρέος της.

Οταν εξέπνευσε και η τελευταία προθεσμία η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε με φαξ τους εμπλεκόμενους ότι το παιχνίδι Παναιτωλικού - Λάρισας δε θα διεξαχθεί και κατοχυρώνεται στους Αγρινιώτες με 2 - 0. Οσο για τους "βυσσινί" θα μηδενίζονται ώσπου να τακτοποιήσουν το χρέος. Κάποιες προσπάθειες που έγιναν, από διαφόρους, να βοηθήσουν συνάντησαν την άρνηση του κυρίου Παπανικολάου (προέδρου στη Λάρισα) που παραιτήθηκε.

Χτες η Λάρισα κατέθεσε δύο επιταγές, αλλά σήμερα θα διαπιστώσει η ΕΠΑΕ αν έχουν αντίκρισμα. Πάντως, η ΟΥΕΦΑ καλεί τη Λάρισα να πληρώσει νέο χρέος προς τον Γιάνους Πάτε αυτή τη φορά...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ