Τρίτη 16 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Αγωνία για Ζιντάν

Πύρρεια αποδείχτηκε τελικά η νίκη της Γιουβέντους επί της Ουντινέζε με 2 - 1 για το πρωτάθλημα της Ιταλίας, αφού η αντίπαλος του Ολυμπιακού μπορεί να πήρε τους πολυπόθητους βαθμούς της νίκης, αυτό όμως το πλήρωσε... Το "μυαλό" της Μεγάλης Κυρίας, Ζινεντίν Ζιντάν, υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε στο 72. Από κείνη τη στιγμή όλο το ιατρικό τιμ της ομάδας έπεσε πάνω στον Γάλλο παίκτη προκειμένου ο Ζιζού να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αύριο Τετάρτη. Εκτός του Ζιντάν πρόβλημα όμως υπάρχει με τις συμμετοχές του τερματοφύλακα Περούτζι και του Μοντέρο. Στα αγωνιστικά ο Φίλιπο Ινζάγκι ήταν για άλλη μια φορά αυτός που "καθάρισε" για τους Γιουβεντίνους, αφού πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 77. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού προηγήθηκε στο 30 με τον Φονσέκα αλλά η Ουντινέζε ισοφάρισε με τον Σόζα στο 47.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρά την αναπάντεχη ισοπαλία 0 - 0 με την ουραγό Εμπολι, παρέμεινε η αντίπαλος του Πανιωνίου στο Κυπελλούχων Λάτσιο.

Χωρίς νικητή έληξε και το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής μεταξύ της Ιντερ και της Μίλαν, αφού οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2 - 2.

  • Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Νίκος Μαχλάς στην Ολλανδία, που στο 3 - 1 της Βίτεσε επί της Σπάρτα πέτυχε το ένα γκολ των "κιτρινόμαυρων", φθάνοντας έτσι τα 15 τέρματα φέτος. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στην Αγγλία ο Τραϊανός Δέλλας, που για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε ως σέντερ φορ και πέτυχε 2 γκολ και οδήγησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε νίκη με 3 - 2 επί της Τράνμιρ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ