Σάββατο 20 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0
Λύγισε στην επανάληψη

Δεν άντεξαν στην πίεση των Ιταλών και λύγισαν στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Οι παίχτες του Πανιωνίου, που ταξίδεψαν στο Ολίμπικο για να αντιμετωπίσουν τη Λάτσιο, γνώρισαν την ήττα με 3-0 και αποχαιρέτησαν οριστικά το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Αλλωστε αυτό είχε απομακρυνθεί κατά πολύ από το στρατόπεδο των "κυανέρυθρων" ύστερα από το 0-4, με το οποίο είχαν ηττηθεί εντός έδρας, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να προσπαθήσουν για κάτι καλό. Τα λάθη, όμως, των παιχτών του Ρόνι Γουίλαν δεν τα συγχώρεσαν οι "λατσιόνε", που με τους Ντε λα Πένια (69', 81') και Στάνκοβιτς (77') να παραβιάζουν την εστία του Στρακόσια, σφράγισαν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπολότα, Κόουτο, Μπαρόνιο, Ντε λα Πένια, Στάνκοβιτς, Ντένβεντ, Γκοτάρντι, Νέστα, Μιχαϊλοβιτς (Κρόβορι), Λομπάρντο, Λομπάρντι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Μητσιόπουλος, Ζαχόπουλος (Ιωαννίδης), Γαζής, Ρόμπινς (Χέιλοκ), Καμίτσης, Τίσντέιλ, Ρόμπερτς, Καρασσαβίδης, Μπάκερουτ (Μπουγάς), Σαπουντζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ