Πέμπτη 25 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ
Κοινή διαδήλωση για καταδίκη της επίθεσης
  • Την Παρασκευή στις 6:00 μ.μ. στα Προπύλαια
  • Η διαδήλωση θα καταλήξει στην πρεσβεία των ΗΠΑ

Συναντήθηκαν χτες βράδυ, οι πολιτικές νεολαίες και εξέδωσαν ψήφισμα κατά "της δολοφονικής επίθεσης των ιμπεριαλιστών εναντίον της Γιουγκοσλαβίας", στο οποίο τονίζουν ότι θα "αντισταθούν με όλους τους τρόπους στα σχέδια του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών και Ευρωπαίων Ιμπεριαλιστών".

Καλούν τα μέλη τους, αλλά και κάθε νέο σε συγκέντρωση και διαδήλωση για την καταδίκη τηςεπίθεσης στην Γιουγκοσλαβία και για να δηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους λαούς που πλήττονται στην περιοχή.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μάρτη, στις 6:00 το απόγευμα, στα Προπύλαια, και θα καταλήξει στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Σήμερα Πέμπτη, στις 13:30 το μεσημέρι οι πολιτικές νεολαίες θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ προγραμματίζουν ακόμη συνάντηση με εκπροσώπους της πρεσβείας της ΟΔ Γιουγκοσλαβίας,αποστολή αντιπροσωπείας τους στο Βελιγράδι,και συνάντηση και με εκπροσώπους του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι.

Την ανακοίνωση υπογράφουν:

- η ΕΑΝ,

- η ΕΔΗΝ (Νεολαία ΕΔΗΚ),

- η ΚΝΕ,

- η Νεολαία ΔΗΚΚΙ,

- η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, και

- η Νεολαία Πολιτικής Ανοιξης.

  • Νωρίτερα, στις 5:30 το απόγευμα στην Πλατεία Κάνιγγος η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Συνδικαλιστικού Κινήματος πραγματοποιεί προσυγκέντρωση, η οποία θα καταλήξει να ενωθεί με την διαδήλωση των πολιτικών νεολαιών.
  • Η ΓΣΕΕ καλεί την Παρασκευή 26η Μάρτη σε τρίωρη πανελλαδική πανεργατική στάση εργασίας, από τις 13:00 έως τις 16:00, σε μια διαμαρτυρία για την επίθεση εναντίον της Γιουγκοσλαβίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ