Τρίτη 30 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διαδηλώνουν στην Αθήνα

ΧΑΛΚΙΔΑ.-

Στην Αθήνα μεταβαίνουν αύριο, Τετάρτη, από τη Χαλκίδα οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων λευκού κρέατος "Κελαϊδίτης ΑΕ" και "ΣΥΝΚΟ",οι οποίοι στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αποκλεισμό του υπουργείου Γεωργίας, ενώ θα επιδιώξουν και συνάντηση με τον υπουργό, Γ. Ανωμερίτη, προκειμένου να του θέσουν τα προβλήματά τους, που πηγάζουν από τη συρρίκνωση του κλάδου και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την ανεργία.

Εξάλλου, ο ίδιος ο υπουργός όταν είχε επισκεφτεί τη Χαλκίδα, στις 29 του Νοέμβρη, είχε δεσμευτεί για "οριστικές λύσεις", τις οποίες μάλιστα θα ανακοίνωνε μέσα σε δέκα μέρες, χωρίς βέβαια να το κάνει. Οι εργαζόμενοι των δύο επιχειρήσεων αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους, απαντώντας έτσι και στην κοροϊδία της κυβέρνησης και της Αγροτικής Τράπεζας, αλλά και στην πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, η οποία ανέστειλε προγραμματισμένες κινητοποιήσεις.

Σε δήλωσή του στο "Ρ", ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στον "Κελαϊδίτη" Θ. Χαλαστάρας,κατάγγειλε τον εμπαιγμό που υφίστανται οι εργαζόμενοι, τονίζοντας ότι ο μόνος δρόμος που τους απέμεινε είναι αυτός του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ