Σάββατο 10 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Δεν έχουμε δικαίωμα αποτυχίας"

Ο Γ. Μπουλούγαρης,πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, σημείωσε: "Η επιτυχία της πρωτοβουλίας μας, όπως αυτή έχει εκδηλωθεί μέχρι σήμερα, είναι αναμφισβήτητο γεγονός. Η συμμετοχή και ο διάλογος που αναπτύχθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Πανελλαδική Σύσκεψη Συνδικάτων και Συνδικαλιστών, απέδειξαν ότι παραμένει ολοζώντανη η ελπίδα και μεγαλώνει η διάθεση για δουλιά στη βάση, για την υλοποίηση των στόχων μας.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτάσει το μήνυμα του ΠΑΜΕ σε κάθε χώρο δουλιάς, σε κάθε εργαζόμενο. Να τους καλέσουμε σε κοινή συστράτευση, να οικοδομήσουμε μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας, να διαμορφώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Να αποκαλύψουμε τις αιτίες για την αφαίρεση των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων. Να καταγγείλουμε τη στοχοπροσηλωμένη στην ΟΝΕ κυβερνητική πολιτική. Να δημιουργήσουμε αντιιμπεριαλιστική - αντιμονοπωλιακή συνείδηση στους εργαζόμενους, κάτι που αποτελεί συστατικό στοιχείο της πάλης μας για τα προβλήματα της ίδιας της ύπαρξής μας.

Η επίθεση στη Γιουγκοσλαβία δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Αμεσος στόχος ο επιτυχής ταξικός γιορτασμός της Πρωτομαγιάς, όπου πρέπει η εργατική τάξη να εκφράσει την καταδίκη του πολέμου, να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ενωση, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, βεβαίως.

Εφτασε η ώρα που θα κριθεί στην πράξη η επιτυχία του ΠΑΜΕ. Είναι μονόδρομος. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ