Πέμπτη 15 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οι κατασκευαστές της "κοινής γνώμης"...

Ασφαλώς όλοι, όσοι δεν αισθάνονται "αμερικανάκια", γνωρίζουν πολύ καλά πως τα ΝΑΤΟικά επιτελεία, εκτός από την εν ψυχρώ δολοφονία των λαών, όπως τώρα στη Γιουγκοσλαβία, ταυτόχρονα καθοδηγούν και εκτελούν μια τεράστια επιχείρηση συσκότισης και αποπληροφόρησης της "κοινής γνώμης", ιδιαίτερα των "προηγμένων" δυτικών κρατών, όπου χτίζεται καθημερινά η κατασκευή της "συναίνεσής" της στα εγκληματικά τους σχέδια. Ο βομβαρδισμός της "κοινής γνώμης", μέσω των μεγάλων και "έγκυρων" ΜΜΕ, είναι συνεχής, ενώ οι "ειδήσεις" που διοχετεύουν ξεπερνούν κάθε όριο αρρωστημένης φαντασίας.

Σημασία έχει, όμως, να μιλήσουν τα παραδείγματα. Προχτές το βράδυ αξιωματούχος του Πενταγώνου υποστήριξε - "ανώνυμα" πάντα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει στη "δουλιά" - ότι οι φωτογραφίες που πήρε αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος είναι πιθανόν(!) να τεκμηριώνουν την ύπαρξη ομαδικού τάφου σε μια(!) τοποθεσία στο Κοσσυφοπέδιο.

Το εξόφθαλμα γελοίο της "πληροφορίας" δεν εμπόδισε καθόλου τα "έγκυρα" διεθνή ΜΜΕ να το αναπαραγάγουν και μάλιστα στη διαπασών, προφανώς γιατί πρέπει να δικαιολογηθούν τα νέα κονδύλια που ζήτησε ο Κλίντον από το Κογκρέσο, τα 300 νέα αεροπλάνα που πρέπει να στείλουν, για να σταματήσουν τον "δικτάτορα Μιλόσεβιτς", κοκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ