Παρασκευή 16 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντιπολεμικός "πυρετός"

Σε σύσκεψη καλεί σήμερα, Παρασκευή, στις 5 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τα Συνδικάτα και τους συνδικαλιστές του Λεκανοπεδίου, η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου,προκειμένου από κοινού να αποφασίσουν μέτρα για την καλύτερη οργάνωση της βδομάδας αντιπολεμικής δράσης που οργανώνει το ΠΑΜΕ, από τις 24 έως τις 30 Απρίλη.

Βασικό θέμα της σύσκεψης είναι και η οργάνωση του ταξικού - αντιπολεμικού και αντιιμπεριαλιστικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς. Το ΠΑΜΕ έχει ήδη αποφασίσει η συγκέντρωση της Αθήνας να πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. της 1ης Μάη, στην πλατεία Συντάγματος και να ακολουθήσει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Σε ανάλογη σύσκεψη καλεί και η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων του Πειραιά,σήμερα Παρασκευή, στις 5.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σύσκεψη, είναι η οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων του Πειραιά στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία και η προετοιμασία του ταξικού - αγωνιστικού - αντιιμπεριαλιστικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς. Στη σύσκεψη θα γίνει και ενημέρωση για τη συγκρότηση του ΠΑΜΕ και την πανελλαδική σύσκεψη Συνδικάτων και Συνδικαλιστών που έγινε στις 3 Απρίλη, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ΝΑΤΟικές επιδρομές στα Βαλκάνια και ο ταξικός - αντιιμπεριαλιστικός γιορτασμός της Πρωτομαγιάς είναι τα θέματα και της σύσκεψης που πραγματοποιεί, σήμερα και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Βόλου,στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ