Σάββατο 17 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χ. ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Γενικότερο δίδαγμα ο αγώνας του σερβικού λαού

Τον επίτιμο Πρόεδρο του ΚΚΕ επισκέφτηκε χτες ο πρέσβης της Νέας Γιουγκοσλαβίας στην Αθήνα

Ο πρέσβης της Νέας Γιουγκοσλαβίας στην Αθήνα Βουτσίτσεβιτς Ντραγκομίρ επισκέφθηκε τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΚΚΕ Χαρίλαο Φλωράκη,στα γραφεία του Κόμματος.

Κατά τη συνάντηση ο πρέσβης ενημέρωσε τον Χαρίλαο Φλωράκη για την κατάσταση και τις συνέπειες που υφίσταται η Νέα Γιουγκοσλαβία από τους βομβαρδισμούς και ευχαρίστησε για την προσφορά του ΚΚΕ στον αγώνα του σερβικού λαού. Τέλος ανακοίνωσε στον Χ. Φλωράκη ότι με ιδιαίτερη χαρά θα δεχτούν την επίσκεψή του στο Βελιγράδι.

Ο Χαρίλαος Φλωράκης τον ευχαρίστησε και υπογράμμισε τη γενικότερη προσφορά του σερβικού λαού στον αγώνα που κάνει ενάντια στη ΝΑΤΟική επέμβαση. Επισήμανε ότι ο αγώνας του όχι μόνο έριξε τη μάσκα των Αμερικανών και ΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών, αλλά αποτελεί και ένα γενικότερο δίδαγμα και προσφορά στον ελληνικό λαό και στους άλλους λαούς της Ευρώπης. Ο αγώνας αυτός απορρίπτει το επιχείρημα της κυβέρνησης Σημίτη που λέει: "τι να κάνουμε, μικρή χώρα είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο". Ο σερβικός λαός μας λέει: "η μικρή χώρα είναι σε θέση και μπορεί να τα βάζει με υπερδυνάμεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ