Κυριακή 18 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23 - 24 ΑΠΡΙΛΗ
Συνέρχεται το 8ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ

Στις 23 και 24 Απρίλη συνέρχεται το 8ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ),στην αίθουσα "Αντωνιάδης" στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συνέδρους και τους αντιπροσώπους των Παραρτημάτων της ΠΕΑΕΑ πανελλαδικά, θα είναι τα προβλήματα που εξακολουθούν να απασχολούν τους αντιστασιακούς, αλλά και όλα τα επίκαιρα θέματα, που ταλανίζουν το λαό αυτή την ώρα.

Η σύνοδος αυτή του Συνεδρίου έρχεται να πραγματοποιηθεί σε μια κρίσιμη εποχή για το μέλλον της ειρήνης στην πατρίδα μας και γενικά στην περιοχή της Βαλκανικής. Ο πόλεμος που βρίσκεται ήδη προ των πυλών, οι φονικοί βομβαρδισμοί των αμερικανοΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών ενάντια στη Γιουγκοσλαβία, που σκορπούν το θάνατο στους αμάχους και καταστρέφουν τη χώρα, δεν είναι δυνατό να μην απασχολήσουν το Συνέδριο. Οι αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης έχουν νιώσει πολύ καλά στο πετσί τους τι θα πει φασισμός και τι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Γι' αυτό κυρίαρχο θέμα, εκτός των άλλων, θα είναι η κρίση στα Βαλκάνια.

Στο Συνέδριο δήλωσαν συμμετοχή μέχρι σήμερα αντιπρόσωποι από Ρωσία, Κύπρο, Ρουμανία, Σερβία και άλλες βαλκανικές χώρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ