Τετάρτη 21 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Περίσσεψε ο εμπαιγμός και η υποκρισία"

Καμία από τις υποσχέσεις που έδωσε ο πρόεδρος του Οίκου Ναύτου από τον Ιούλη του 1998 προς τους ασφαλισμένους του Παραρτήματος του ΟΝ στη Χίο, δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί. Το γεγονός καταγγέλλουν με επιστολή τους προς τους υπουργούς Εμπορικής Ναυτιλίας και Εθνικής Οικονομίας, τον νομάρχη Χίου και τους βουλευτές του νησιού, καθώς και στον πρόεδρο και το ΔΣ του ΟΝ τα σωματεία συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα προβλήματα των ασφαλισμένων αφορούν την ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών από τους μόνιμους γιατρούς, τη μεγάλη έλλειψη συμβεβλημένων γιατρών και γενικά την ποιότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Επίσης, τη μεγάλη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων από την ανεπαρκή χρηματοδότηση του ΠΟΝ Χίου από τον Οκτώβρη του 1996, όπως επίσης και από την κατά διαστήματα περικοπή φαρμάκων επί πιστώσει, λόγω της μη ύπαρξης σύμβασης ΟΝ - φαρμακοποιών.

"Επειδή - υπογραμμίζεται - τελευταία έχει περισσέψει η υποκρισία, η υποσχεσιολογία, ο εμπαιγμός, το ψεύδος και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, απαιτούμε να δοθούν άμεσα λύσεις στα σοβαρά προβλήματά μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ