Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγριο έγκλημα στα Πατήσια

Μπροστά στα αθώα μάτια του πεντάχρονου γιου του, ο 35χρονος Νικόλαος Σεβαστέρης δε δίστασε χτες τα ξημερώματα να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και να σπεύσει αμέσως μετά να εξαφανιστεί, εγκαταλείποντας σοκαρισμένο το παιδί του, πλάι στο άψυχο κορμί της μάνας του.

Οι πράξεις αυτές βαρύνουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 35χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ανταλλακτικών, ο οποίος εμφανίστηκε χτες το μεσημέρι στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για να ζητήσει τη βοήθεια των γιατρών, επειδή, όπως τους είπε, είχε τραυματιστεί κατά λάθος από έκρηξη χειροβομβίδας. Οι αστυνομικοί τον εξέτασαν αργότερα και επιβεβαίωσαν τις αρχικές τους υποψίες, ότι δηλαδή ήταν ο δράστης του άγριου εγκλήματος, με θύμα τη μάνα του παιδιού του, την 24χρονη δασκάλα χορού Παρασκευή Τερζοπούλου.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Πατησίων 191 γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Οι γείτονες άκουσαν το νεαρό ζευγάρι να διαπληκτίζεται έντονα, πράγμα συνηθισμένο, όπως είπαν, το τελευταίο διάστημα. Ξαφνικά, όμως, ο καβγάς διακόπηκε από ένα εκκωφαντικό κρότο, για να ακουστεί στη συνέχεια το κλάμα ενός μικρού παιδιού που αναζητούσε τη θεία του. Σοκαρισμένο το παιδί από τη βάναυση και μέχρι θανάτου κακοποίηση της μητέρας του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε αργότερα ότι ο δράστης είχε επιτεθεί στο θύμα αρχικά με μαχαίρι και στη συνέχεια είχε πυροβολήσει με καραμπίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ