Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγέλλουν τα κόμματα

"Πράξη που προκαλεί αποτροπιασμό, απόλυτα καταδικαστέα από κάθε πολιτισμένο άνθρωπο", χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ Αρ. Σπηλιωτόπουλος το βομβαρδισμό της κρατικής τηλεόρασης στο Βελιγράδι. Η συγνώμη, τονίζει, δεν είναι αρκετή για τέτοιες πράξεις. Αυτό που επιβάλλεται να γίνει είναι η άμεση διακοπή των βομβαρδισμών και η αναζήτηση λύσης με ειρηνικά μέσα".

"Πλήγμα κατά της ενημέρωσης και της επικοινωνίας στη Γιουγκοσλαβία και στον κόσμο" τη χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ, που εκφράζει τον αποτροπιασμό του "για το χτύπημα του ΝΑΤΟ εναντίον της σερβικής τηλεόρασης" και ζητά "να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και να υπάρξει πολιτική λύση στην κρίση".

"Οι αιμοσταγείς και αιμοδιψείς "εγκέφαλοι" του ΝΑΤΟ επέλεξαν να γιορτάσουν τα πεντηκοστά "γενέθλιά" της Συμμαχίας, με μια απίστευτης ωμότητας θηριωδία, σκορπίζοντας το θάνατο μεταξύ ανυποψίαστων συναδέλφων δημοσιογράφων, που το μόνο τους "έγκλημα" ήταν, ότι βρίσκονταν στο καθήκον τους", τονίζει το ΔΗΚΚΙ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και καταλήγει: "Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το θάνατο αθώων συναδέλφων μας και ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, ως εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας. Παράλληλα, επισημαίνουμε τις τεράστιες ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης, που εξακολουθεί να συναινεί στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού της Γιουγκοσλαβίας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ