Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φριχτό έγκλημα

Ανακοίνωση του Γρ. Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για το βομβαρδισμό του Μεγάρου της γιουγκοσλαβικής τηλεόρασης

Το φριχτό έγκλημα του βομβαρδισμού της τηλεόρασης στο Βελιγράδι, υπογραμμίζει το στόχο των αμερικανοευρωπαϊκών κυβερνήσεων, να μην ενημερώνεται η διεθνής κοινή γνώμη αλλά να δέχεται τον ορυμαγδό των κατασκευασμένων "ειδήσεων" από τα χαλκεία του ψεύδους, το CNN και το BBC, τονίζει με ανακοίνωση - καταγγελία το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ για το βομβαρδισμό της κρατικής τηλεόρασης του Βελιγραδίου. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρεται:

"Ο βομβαρδισμός της κρατικής τηλεόρασης στο Βελιγράδι έχει την υπογραφή και της ελληνικής κυβέρνησης, αφού από τον Ιούνη του 1998 έδωσε και αυτή το "πράσινο φως" στις ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις. Ο κόμπος έφτασε πια στο χτένι. Απαιτείται ο λαός να επιβάλλει τη θέλησή του, να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στο συνεχιζόμενο έγκλημα.

Ο βομβαρδισμός υπογραμμίζει με φριχτό τρόπο τη θηριωδία και το στόχο των πολεμοχαρών αμερικανοευρωπαϊκών κυβερνήσεων, να μην ενημερώνεται η διεθνής κοινή γνώμη, αλλά να δέχεται τον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης, του δηλητηριώδους μίσους κατά των λαών, της απάτης και των κατασκευασμένων "ειδήσεων" από τα χαλκεία του ψεύδους, το CNN, το BBC και άλλα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ