Πέμπτη 29 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΗΒΑ - ΑΜΦΙΣΣΑ
Ταξικά, αντιιμπεριαλιστικά

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας). -

Με συγκεντρώσεις, πορείες και αντιπολεμικές εκδηλώσεις θα γιορταστεί φέτος η Εργατική Πρωτομαγιά από τα Εργατικά Κέντρα Χαλκίδας,Θήβας και Φωκίδας.Παράλληλα με την καταδίκη της αντιλαϊκής αντεργατικής κυβερνητικής πολιτικής της ΟΝΕ και της "σύγκλισης", θα διατρανωθεί η απαίτηση να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί, να πάρει πίσω την υπογραφή της η ελληνική κυβέρνηση και να μη συμμετέχει ούτε να παρέχει καμία διευκόλυνση, να μη βγει κανένας Ελληνας φαντάρος έξω από τα σύνορα, να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια.

Στις εκδηλώσεις αυτές το στίγμα της αντίστασης και της αντεπίθεσης θα δώσουν οι ταξικές αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις που θα συμμετέχουν με το δικό τους (παραπάνω) πλαίσιο, μέσα από τις συντονιστικές επιτροπές του ΠΑΜΕ.

Οι πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις στη Χαλκίδα θα είναι διήμερες, την Παρασκευή με αντιπολεμική συναυλία στις 8.30 μμ στην παραλία Χαλκίδας και το Σάββατο στις 10 πμ συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο.

Στη Θήβα η συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο στις 10 πμ στην πλατεία της πόλης, ενώ στην Αμφισσα οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στις 9.30 πμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ