Πέμπτη 29 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Με πείσμα και αποφασιστικότητα

Στο λιμάνι, που η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε ορμητήριο των ΑμερικανοΝΑΤΟικών ιμπεριαλιστών, θα γίνει η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας). -

Με αγωνιστικό πείσμα, πάθος, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία εντείνονται οι προετοιμασίες των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ για το γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της πόλης στις 10 το πρωί το Σάββατο.Ο χώρος του λιμανιού επιλέχθηκε σαν τόπος του αγωνιστικού γιορτασμού, επειδή το λιμάνι έχει μετατραπεί σε ορμητήριο και χώρο διέλευσης των στρατευμάτων και του οπλισμού του ΝΑΤΟ προς τη Γιουγκοσλαβία. Συναγερμός επικρατεί και στις άλλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι εργαζόμενοι Κοζάνης, Πτολεμαϊδας, Αμυνταίου,με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν σήμερα στη 1 μ.μ. αντιπολεμική συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία του Λιγνιτικού Κέντρου της ΔΕΗ. Συγκεντρώσεις επίσης έγιναν στο ορυχείο Αμυνταίου και στη ΔΕΗ. Η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης και στην Πτολεμαϊδα στο παλιό Δημαρχείο.

Στη Νάουσα και στα Γιαννιτσά ο γιορτασμός οργανώνεται από τα Εργατικά Κέντρα.

Στη Βέροια η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς οργανώνεται από το ΠΑΜΕ και θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Πάρκο της Ελιάς, απ' όπου θα γίνει πορεία στο Β Σώμα Στρατού.

Στην Κατερίνη η εκδήλωση που οργανώνεται από το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το πρωί στο σιντριβάνι και θα ακολουθήσει πορεία στην Πλατεία Ελευθερίας. Θα ακολουθήσει πορεία στην Πλατεία Ηρώων.

Στον Πολύγυρο η συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο πάρκο.

Στις Σέρρες,στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί, με πορεία στη Νομαρχία.

Στο Κιλκίς,στις 10 το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφανιών στο μνημείο της πόλης.

Στην Καβάλα η συγκέντρωση οργανώνεται από το ΠΑΜΕ και θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία. Καλεί και η Επιτροπή Ειρήνης.

Στη Δράμα,στις 9.30 το πρωί, στο Δημοτικό Κήπο. Θα ακολουθήσει πορεία στο άγαλμα της Ελευθερίας.

Στην Κομοτηνή,η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αρχή της Βενιζέλου και θα ακολουθήσει πορεία στο άγαλμα της Ελευθερίας.

Στην Αλεξανδρούπολη η συγκέντρωση, που οργανώνεται από το ΠΑΜΕ, θα γίνει μπροστά στο Δημαρχείο, στις 10 το πρωί.

Στην Ξάνθη,στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία και θα πραγματοποιηθεί πορεία στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ