Τρίτη 4 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραγούδια κόντρα στον πόλεμο

Τραγούδια κόντρα στον πόλεμο, τραγούδια για να μείνει ανοιχτό σε όλους το βιβλίο της γνώσης, χωρίς ταξικούς φραγμούς και αποκλεισμούς. Αυτά είναι τα όπλα που "επιστρατεύουν" οι εκπαιδευτικοί της Δυτικής Αττικής, δίνοντας το αγωνιστικό τους "παρών" στην κοινή υπόθεση της ειρήνης και της εκπαίδευσης. Την Παρασκευή 7 Μάη, εκπαιδευτικοί φορείς διοργανώνουν συναυλία κατά του πολέμου και "υπενθύμισης" των σοβαρών εκπαιδευτικών προβλημάτων, στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι στις 7μ.μ.

Η συναυλία - εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν οι τραγουδιστές Γιάννης Θωμόπουλος και Κώστας Μάντζιος,γίνεται από τους συλλόγους εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Δυτ. Αττικής και την Α ΕΛΜΕ Δ. Αττικής και κάτω από τα συνθήματα "Εξω οι εγκληματίες από τα Βαλκάνια", "Καμιά διευκόλυνση στο ΝΑΤΟ", "Κατάργηση του Ν. 2525", γνωστού και ως αντιεκπαιδευτικού νόμου Αρσένη.

  • Τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους και στο γιουγκοσλαβικό λαό εκφράζουν οι διπλωματούχοι αρχιτέκτονες ανωτάτων σχολών. Ο σύλλογός τους (ΣΑΔΑΣ) σκοπεύει να προετοιμάσει συνάντηση αρχιτεκτονικών συλλόγων των βαλκανικών χωρών στο Βελιγράδι σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ