Πέμπτη 6 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμικό "παρών" από τη Βόρεια Ελλάδα

Δυναμικό "παρών" αναμένεται να δώσει ο αγωνιζόμενος λαός της Β. Ελλάδας στις αντιπολεμικές συγκεντρώσεις που διοργανώνει σήμερα το ΚΚΕ στις Σέρρες,την Καβάλα,την Αλεξανδρούπολη και την Κοζάνη.Ο λαός αυτών των πόλεων θα καταδικάσει με τα συνθήματά του όσους συντάσσονται ή δίνουν άλλοθι στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει αποφασιστικά τις δυνάμεις που αντιστέκονται. Θα διατρανώσει ότι ψήφος καταδίκης και καταγγελίας των φρικαλεοτήτων του ΝΑΤΟ θα αποτελέσει η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ.

Οι τέσσερις κεντρικές συγκεντρώσεις στη Βόρεια Ελλάδα γίνονται στις 8.30 το βράδυ σήμερα:

- στις Σέρρες στην πλατεία Ελευθερίας, με κεντρικό ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,

- στην Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,

- στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά στο Δημαρχείο, με κεντρικό ομιλητή τον Στρατή Κόρακα,μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος και

- στην Καβάλα, στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον Γιάννη Θεωνά,ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Σε δηλώσεις του ο γραμματέας της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ Τάσος Ζουρνατζίδης σχετικά με την προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη του τονίζει: "Εχει μεγάλη σημασία η αυριανή αντιπολεμική συγκέντρωση η οποία αποτελεί συνέχεια των αντιπολεμικών συλλαλητηρίων που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό και πιστεύουμε ότι η πραγματοποίησή της θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη δουλειά μας ενόψει των ευρωεκλογών. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε σε όγκο τις προηγούμενες προεκλογικές συγκεντρώσεις, γι' αυτό έχουμε απευθυνθεί σ' έναν κόσμο έξω από μας, κάλεσμα που γίνεται από τους συντρόφους μας σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες, σε εργοστάσια, σε μαγαζιά και στην ύπαιθρο. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη κι αυτό κατά πρώτο οφείλεται στο ανέβασμα του κύρους του Κόμματος, αλλά και στη δικαίωση των θέσεων του ΚΚΕ. Χαρακτηριστικά πολλοί νέοι που συμμετείχαν στις αντιπολεμικές συγκεντρώσεις δήλωσαν ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας και θα δώσουν το "παρών" τους στη συγκέντρωσή μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ