Πέμπτη 6 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Δεν έρχεται στην Ελλάδα ο Πρόεδρος Κληρίδης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ.-

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κώστας Σερέζης διέψευσε δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης, προγραμματίζει επίσκεψη στην Ελλάδα.

"Ποτέ δεν ανακοινώθηκε" επίσκεψη του κ. Κληρίδη στην Ελλάδα, είπε ο κ. Σερέζης, σημειώνοντας ότι "η οποιαδήποτε επαφή γίνεται ως συνήθως διά της διπλωματικής οδού".

Επιβεβαίωσε ωστόσο δημοσιεύματα ότι ο υπουργός Αμυνας, Γιαννάκης Χρυσοστομής, θα μεταβεί στην Αθήνα και στην Κρήτη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Χρυσοστομής μεταβαίνει στην Αθήνα αύριο. Για τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν ότι τέσσερα ελληνικά F-16 πέταξαν πάνω από την Πάφο, ο κ. Σερέζης απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο και περιορίστηκε να πει ότι δεν απαντά σε ερωτήσεις επί αμυντικών θεμάτων.

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης δήλωσε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες που φέρουν ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης να υποστηρίζουν ότι η Κύπρος δεν μπορεί να εφαρμόσει το Κοινοτικό κεκτημένο σε όλη την επικράτειά της.

Λέγουν, είπε ο Πρόεδρος Κληρίδης, ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία, όμως, καθώς προχωρούμε, ξεπερνιούνται.

Ο Πρόεδρος Κληρίδης έκανε τις δηλώσεις αυτές στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τα 50χρονα του Συμβουλίου της Ευρώπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ