Πέμπτη 6 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντισταθείτε στη φίμωση της Αλήθειας

Ανακοινώσεις των ΚΟΒ Εργαζομένων στην ΕΡΤ και Δημοσιογράφων

Με ανακοίνωση - κάλεσμα δράσης ενάντια στο βρώμικο πόλεμο ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στα Βαλκάνια, η ΚΟΒ ΕΡΤ του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι ο πόλεμος αυτός είναι άδικος, ληστρικός, γέννημα - θρέμμα του ιμπεριαλισμού. Ιδιαίτερη "περιποίηση" επιφύλαξε η ΝΑΤΟική ληστοσυμμορία στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης της Γιουγκοσλαβίας, καθώς βομβαρδίστηκαν και εξακολουθούν να αποτελούν στόχο το κτίριο του "ΟΥΤΣΕ", το κτίριο της σερβικής κρατικής τηλεόρασης και αναμεταδότες της τηλεόρασης. Είναι ξεκάθαρο ότι οι δολοφόνοι επιδιώκουν να σιγήσει κάθε φωνή που θα αποκαλύπτει στον κόσμο τα αποτρόπαια εγκλήματά τους. Την επιδίωξή τους αυτή την πλήρωσαν με το αίμα τους δεκάδες συνάδελφοι εργαζόμενοι στην τηλεόραση της Γιουγκοσλαβίας.

Αφού αναφέρονται στις κάθε είδους πιέσεις και παρεμβάσεις για υποταγή κάθε φωνής που αντιστέκεται στη βρώμικη αμερικανοΝΑΤΟική προπαγάνδα, οι κομμουνιστές εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καλούν τους συναδέλφους σε όλες τις θέσεις εργασίας να αντισταθούν σε κάθε είδους πίεση από όπου και αν προέρχεται. Σαν Ελληνες εργαζόμενοι, τονίζεται, σαν εργαζόμενοι στα ΜΜΕ επιβάλλεται να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας στους υπεύθυνους του εγκλήματος, ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, και την ελληνική κυβέρνηση. Το κύριο ζήτημα σήμερα, επισημαίνεται, είναι η δράση για το σταμάτημα του πολέμου, για τη μη συμμετοχή της χώρας στον πόλεμο, για την άμεση παύση κάθε είδους διευκόλυνσης στο ΝΑΤΟ.

  • Ανακοίνωση - καταγγελία των βάρβαρων ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών κατά του λαού της Γιουγκοσλαβίας, καταγγελία κατά του βομβαρδισμού της γιουγκοσλαβικής τηλεόρασης και της δολοφονίας δημοσιογράφων και άλλων εργαζομένων τεχνικών κλπ. εξέδωσε και η ΚΟΒ Δημοσιογράφων του ΚΚΕ.

Με την ανακοίνωση καταγγέλλεται η επιχείρηση φίμωσης της Αλήθειας που επιχειρούν οι Ευρωατλαντικοί εταίροι του ΝΑΤΟ, με τη βρώμικη ΝΑΤΟική πολεμική προπαγάνδα, και χαιρετίζεται η αντίσταση των Ελλήνων δημοσιογράφων που επιμένουν να μεταδίδουν την αλήθεια για τα ΝΑΤΟικά εγκλήματα κατά του γιουγκοσλαβικού λαού. Η σχετική ανακοίνωση μοιράστηκε τόσο στους δημοσιογράφους κατά τη μεγάλη αντιπολεμική, αντιΝΑΤΟική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά και στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ