Τρίτη 11 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμώνει η προεκλογική δραστηριότητα

Συνεχίζεται η Πολιτική Εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ σ' όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών, με εξορμήσεις, συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και ομιλίες στελεχών. Στα πλαίσια της Εξόρμησης:

  • Σήμερα Τρίτη 11/5

- Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Θεωνάς κάνει περιοδεία, το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και στον ΟΣΕ και, το απόγευμα, περιοδεία και ομιλία στο Παγκράτι.

- Προεκλογική συγκέντρωση γίνεται στην πλατεία Δημαρχείου στον Ασπρόπυργο,όπου θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Περιοδείες γίνονται:

Στο εργοστάσιο "ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ" στις 11 π.μ. με τον Κράτη Κυριαζή.

- Στα ΕΛΤΑ Δάφνης στις 7 π.μ. με τον Γιώργο Μαυρίκο.

- Στα Κάτω Πετράλωνα στις 6 μ.μ. με τον Μπάμπη Αγγουράκη.

- Στην Πατησίων στις 6 μ.μ. με τον Κώστα Μαραγκουδάκη.

- Στην Πανόρμου στις 6 μ.μ. με τον Φάνη Λάφη.

- Στα Ανω Πετράλωνα στις 6 μ.μ.

  • Αύριο Τετάρτη γίνονται οι παρακάτω περιοδείες - εκδηλώσεις:

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Μπ. Αγγουράκη,θα επισκεφθεί την INTRAKOM AE και θα έχει συνάντηση, στις 9.30 π.μ., με το Σωματείο Εργαζομένων. Επίσης θα μιλήσει στους εργαζόμενους. Η αντιπροσωπεία με τον Μπ. Αγγουράκη, λίγο αργότερα, στις 11.30 π.μ., θα επισκεφθεί την εταιρία VIANEX AE και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

Το πρωί στις 9 γίνεται περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γ. Θεωνά στο αμαξοστάσιο του Βοτανικού και συζήτηση με τους εργαζομένους.

Η Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - ενημέρωση στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη) με θέμα: Οργανωτικά - Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ευρωεκλογές.

Η ΚΟΒ Προφήτη Ηλία Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη σημασία των ευρωεκλογών, στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 95) στις 7.30 μ.μ.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν προεκλογική σύσκεψη ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία τους (Κερκύρας 91, τηλ. 8826.775) με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και ευρωεκλογές '99".

  • Την Πέμπτη 13/5 ώρα 9 το πρωί ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γ. Θεωνάς πραγματοποιεί περιοδεία στην ΠΥΡΚΑΛ,ενώ, το απόγευμα, ώρα 6 μ.μ.,θα περιοδεύσει στο Θησείο.
Στην Αρκαδία

Η ΝΕ Αρκαδίας οργανώνει:

Σήμερα Τρίτη 11/5 συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αστρους Κυνουρίας ώρα 8.30 μ.μ. με ομιλητή τον Ν. Γόντικα,μέλος της Επ. Περιοχής.

Την Τετάρτη 12/5 περιοδεία και ομιλία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λάδωνα στις 10 π.μ. με ομιλητή το Ν. Γόντικα,μέλος της ΕΠ. Την ίδια μέρα, το βράδυ στις 8 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Τροπαίων με ομιλητή τον Ν. Γόντικα.

Στο Ρέθυμνο

Περιοδεία στο Ν. Ρεθύμνου πραγματοποιεί την Τετάρτη 12.5, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Ωρα 9.30 π.μ. επίσκεψη στο Δήμο Λαππαίων, στις 11 π.μ. επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Στις 12 μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 8 μ.μ. ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ρεθύμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ