Τρίτη 11 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φτάνει

Πάνε δυο τρεις μέρες τώρα που ένας μικρός Γιουγκοσλάβος - δύο μηνών - με σοβαρή καρδιοπάθεια "περιφέρεται" μέσω της μικρής οθόνης σε όλα τα σαλόνια. Τον έφερε στην Ελλάδα κάποιος σύλλογος - μη κερδοσκοπικός - για τα παιδιά και χτες μπήκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ), όπως ανακοίνωσε το ίδιο το ΩΚΚ.

Εν πρώτοις να εκφράσουμε όλη μας τη συμπάθεια στην οικογένεια του άρρωστου παιδιού, της οποίας η κατάσταση γίνεται πιο δραματική εν μέσω των "ανθρωπιστικών" βομβών του ΝΑΤΟ και τις καλύτερες ευχές μας για την γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία του.

Ομως από εκεί και πέρα και η "ανθρωπιστική" συνεισφορά που δίνει την εντύπωση της προβολής και όχι της σεμνής και αθόρυβης προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο - και μάλιστα σε παιδί - ε, αυτό πάει πολύ.

Φαίνεται κάποιοι να αντιλαμβάνονται την εθελοντική προσφορά ως μέρος ενός συστήματος αλληλοτροφοδότησης ανάμεσα σε ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, κάποια Κέντρα και σε κάποια σωματεία του "επαγγελματικού" εθελοντισμού. Ο ελληνικός λαός έδειξε περίτρανα και ποικιλοτρόπως την αλληλεγγύη του και τη συμπάθειά του συνολικά στο γιουγκοσλαβικό λαό - και γι' αυτό επικρίθηκε απ' τα χαλκεία του ΝΑΤΟ.

Φτάνουν πια κύριοι, οι συγκλονιστικές στιγμές!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ