Τρίτη 25 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Εμπλεξε και τη ... μάχη της Κρήτης!

Προσαρμοσμένη στην τακτική της απροσχημάτιστης ψηφοθηρικής προπαγάνδας και εξαπάτησης του λαού ήταν η χτεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Κ. Σημίτης, που δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει ακόμα και τη "μάχη της Κρήτης" (!) στα αποδεικτικά στοιχεία των προεκλογικών του θεωριών περί της ανάγκης - όπως λέει - να ψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.., επανέλαβε για μια ακόμα φορά την εξοργιστική δήλωση πως η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ "αντιτάχτηκαν από την πρώτη στιγμή" στους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας!

Ο πρωθυπουργός, κινούμενος στο πνεύμα της αθώωσης της ΕΕ για το έγκλημα που διεξάγεται στα Βαλκάνια, ισχυρίστηκε πως "αν υπήρχε κοινή ευρωπαϊκή πολιτική, αν υπήρχε έγκαιρη παρέμβαση, δε θα υπήρχε εμπλοκή στο Κόσσοβο"! Πιστός δε υπέρμαχος της ενίσχυσης του ιμπεριαλιστικού κέντρου της ΕΕ, είπε ότι το κόμμα του θέλει "μια Ευρώπη ισότιμη με την Αμερική", νομίζοντας, με το χωρισμό των δολοφόνων σε "καλούς" και σε "κακούς" και επιλέγοντας τους "καλούς" δολοφόνους (σ. σ.: δηλαδή την ΕΕ), πως μπορεί να λανσάρεται σαν "αριστερός" και "σοσιαλιστής"...

Παράλληλα ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να εμφανίσει μια ήττα του κόμματός του στις εκλογές περίπου σαν... εθνική καταστροφή, αφού η αποτελούμενοι από "τζάμπα μάγκες" αντιπολίτευση, θα "παρασύρουν τη χώρα σε περιπέτειες", όπως είπε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ