Παρασκευή 28 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
"Διαζύγιο" Ολυμπιακού - Ιβκοβιτς

Το χρονικό ενός χωρισμού ολοκληρώθηκε χθες και τυπικά για τον Ντούσαν Ιβκοβιτς και τον Ολυμπιακό μετά τη συνάντηση που είχε ο πρώτος με τον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη. Τα σενάρια που ήθελαν τις δυο πλευρές να συναντιούνται προκειμένου να οριστικοποιήσουν τους διαφορετικούς δρόμους που θα πάρουν επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Μετά από δίωρη συζήτηση των δυο ανδρών δεν προέκυψε το... κάτι που θα αλλάζει τα διαγραφόμενα και έτσι με ανακοίνωσή της η ομάδα του Πειραιά χθες το απόγευμα οριστικοποίησε το διαζύγιο με τον Σέρβο τεχνικό. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά, οι δυο πλευρές χωρίζουν σε φιλικό κλίμα, αφού ο κ. Κόκκαλης ευχαρίστησε τον κ. Ιβκοβιτς για την πολύτιμη προσφορά που είχε στην ομάδα στην τριετή συνεργασία. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας Σωκράτης Κόκκαλης, αναγνωρίζοντας το μέγεθος της δυσκολίας στο να αντικαταστήσει κανείς έναν προπονητή διεθνούς ακτινοβολίας, αναλαμβάνει προσωπικά τη διαδικασία επιλογής νέου τεχνικού.

Οσον αφορά το τελευταίο ζήτημα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη κύκλοι μέσα από την "ερυθρόλευκη" ομάδα έχουν κάνει επαφές με τον προπονητή της Κίντερ Ετορε Μεσίνα και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Ενα άλλο σενάριο είναι και αυτό με πρωταγωνιστή τον Σβι Σερφ, αφού στον Ολυμπιακό πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν τη δουλιά του Ισραηλινού. "Μπαλαντέρ" είναι ακόμη οι Σέρβοι Ομπράντοβιτς, Σάκοτα.

Τέλος και ο Πολίτης

Πάντως το διαζύγιο Ιβκοβιτς - Ολυμπιακού δεν ήταν το μόνο στο χώρο του μπάσκετ αυτές της ημέρες, αφού αιφνιδιαστικά και παρά τα όσα έλεγε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φιλίππου, ο Κώστας Πολίτης αποτελεί παρελθόν πλέον για την Ενωση. Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση ανακοίνωσε ξαφνικά το τέλος της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό.

Ετσι ξανάρχονται στο φως τα σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Ιωαννίδη να επιστρέφει ξανά στο "Δικέφαλο". Μάλιστα πολλοί θέλουν τον "Ξανθό" να έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Γρανίτσα και να έχει γίνει το πρώτο βήμα για τη συνεργασία. Πάντως δεν είναι τα μόνα, αφού φήμες μιλούν και για τον Σλόμπονταν Σούμποτιτς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Και επίσημα ο Ζελιάσκοφ στον ΠΑΟΚ (2015-06-25 00:00:00.0)
Ικανοποίηση Προτάσοφ (2003-08-06 00:00:00.0)
Αλλαγή σκυτάλης... (2000-04-11 00:00:00.0)
Αύριο τα νέα για Ιβκοβιτς (1999-05-26 00:00:00.0)
Γ. Ιωαννίδης: "Μ' έδιωξε ο Κόκκαλης" (1996-05-23 00:00:00.0)
Βράζει στο... ζουμί του (1996-01-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ